Amstelborgh

Verlichte golfbaan Amstelborgh is de eerste verlichte golfbaan van Europa. De verlichting is volledig door HF Infra Solutions bedacht en gemaakt en geplaatst.

Voor Cirque du Soleil

moet HF Infra al vele

jaren het terrein

voorbereiden voor de

enorme tent van het

Circus.

De kerstboom op de

Dam

Vele jaren heeft HF Infra Solutions BV de kerstboom van de vele lampjes mogen voorzien. Met meerdere hoogwerkers worden de 40.000 lampjes op 4 kilometer lichtsnoer in de boom gehangen.

.

Bijzondere projecten

Verbreden A1 Cirque du Soleil Verlichte golfbaan @ HMHgroep.nl Home HF Infra, DHF, HF Detachering BPS en BPC Contact Bijzondere Projecten Galerie Referenties

Voor nadere informatie: +31 (0)20 4 16 16 93 of info@hmhgroep.nl

DRIS Dynamisch Reizigers Informatie Systeem
Qua omvang en logistieke voorbereiding is het een behoorlijke klus waarbij HF Infra Solutions als uitvoerende aannemer optreed, in samenwerking met SPIE en het GVB. Maar liefst zo’n 500 displays zullen tot en met september 2016 worden geinstalleerd. Deze digitale borden gven in één oogopslag inzicht in de exacte vertrektijden als ook eventuele storingen op het traject van het openbaar vervoer. Aangestuurd wordt dit vanuit 1 centraal besturingssyteem. In Amsterdam wordt nu op zeer grote schaal werk gemaakt met de implementatie van dit innovatieve service systeem dat reizigers op de halteplaats meteen informatie verschaft. Het geeft een positieve bijdrage aan het reizen met openbaar verv

Spaklerweg

Het asfalt op de Spaklerweg, vanaf kruising Van Marwijk Kooystraat tot aan de Stationsweg, wordt vervangen en tegelijkertijd is dit de kans om de weg opnieuw in te richten.

 

.

Bijzondere Projecten