BPS

BPS en BPC zijn twee BV’s van de HMH-groep die zich gespecialiseerd hebben in klein en groot onderhoud van vastgoed. Zo zijn wij ook de beheerder voor alle onderhoudszaken van het FSC Friendship Sports Centre (voorheen Ronald Mac Donald Center).    

Onze verschillende BV’s

BPC Vastgoedzorg

Alle bouw en constructiewerkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren. Van klein schilderwerk tot het vervangen van kozijnen. Van herstel muren tot compleet stucen en plaatsen van wanden, deuren en kozijnen.Van herstel tegelwerk tot tegelen van nieuwe wanden. Onze timmermannen, stucadoors en schiilders leveren kwaliteit. Kortom voor alles van kleine ingrepen tot complete verbouwingen.

SBN33.

SBN33 Dit is een activiteit op heel ander gebied. Het betreft in-house televisie voor bejaardenhuizen. Hierbij leveren we een eigen televisiezender met hierin vooral veel oude muziek maar ook oude series en films.Dit is een samenwerkingsverband met Beeld Lease Company.  
Sniep 103 Sniep 23 @ HMHgroep.nl meer info meer info meer info Home HF Infra, DHF, HF Detachering BPS en BPC Contact Bijzondere Projecten Galerie Referenties

Voor nadere informatie: +31 (0)20 4 16 16 93 of info@hmhgroep.nl

BPS en BPC