HF Infra Solutions BV

HF Infra Solutions is een werkmaatschappij van de HMH-groep en heeft zich gespecialiseerd op het gebied van infrastructuur in aanleg, installatie en het onderhoud van projecten in verschillende disciplines. Zo legt HF Infra Solutions de fysieke infrastructuur voor diverse telecommunicatiebedrijven en voert glasvezeltechnische montagewerkzaamheden uit. We staan voor diverse telecommunicatiebedrijven ook 24 uur per dag paraat mert onze eigen meet- en storingsdienst. HF Infra Solutions is verder actief in de tracé aanleg van laag- en midden spanningskabels en installaties. We voorzien ook vele opdrachtgevers (en burgers) van adequate openbare verlichting. Ook hier bieden wij aan onze opdrachtgevers 24 uur per dag de diensten van onze eigen meet- en storingsdienst aan. Schadeherstel een bestaande verhardingen, de aanleg van een nieuw parkeerterrein of een andere specifieke wens..... wij voorzien ook hier in de behoefte en voeren deze werkzaamheden in eigen beheer voor u uit.    

Onze verschillende BV’s

HF Detachering.

HF Detachering is een werkmaatschappij van de HMH-groep en is opgericht om onze eigen BV’s van het juiste personeel te voorzien. Onze eigen andere BV’s maken gebruik van het personeel wat in deze B’te werk is gesteld.   
Sniep 103 Sniep 23 @ HMHgroep.nl meer info meer info meer info Home HF Infra, DHF, HF Detachering BPS en BPC Contact Bijzondere Projecten Galerie Referenties

Voor nadere informatie: +31 (0)20 4 16 16 93 of info@hmhgroep.nl

HF Infra, DHF, HF Detachering